top of page

WERKWIJZE

HOE WIJ JOU GAAN HELPEN

1

2

3

4

5

6

145-envelope-mail-notification-open-morph-gradient (3).gif

CONTACT

Neem contact met ons op en laat ons weten waar je naar op zoek bent! Denk alvast na over het doel van de 3D animatievideo en wie je ermee wilt bereiken. Heb je advies nodig? Vraag ons gerust om hulp! Wij delen graag onze creativiteit!

PROJECTOVERLEG

Samen gaan we in overleg. Doormiddel van een oriënterend gesprek worden jouw wensen en eisen besproken. Voor ons wordt duidelijk wat het project inhoud en naar welke animatievideo jij opzoek bent. Na het uitwisselen van alle ideeën wordt vrijblijvend een offerte opgestuurd.

203-chat-message-gradient (1).gif
wired-gradient-245-edit-document (1).gif

VISIONBOARD

Na akkoord op de offerte starten we met het creëren van een visionboard. Alle creatieve ideeën die we samen hebben besproken worden in een net bestand verwerkt. In dit visionboard staat de inhoud van het project. Je zou dit het projectplan kunnen noemen.

3D TEKENEN

Als het visionboard is gemaakt, starten we met het ontwikkelen van de 3D omgeving. Hiervan wordt je regelmatig op de hoogte gehouden. Als de 3D tekeningen zijn goedgekeurd start het animatieproces. De bewegingen en camerabeelden worden gemaakt.

35-edit-gradient.gif
478-computer-display-gradient.gif

EDITING

Na het renderen van de camera-beelden begint het monteren en bewerken van de video. De video wordt volledig bedrijfseigen gemaakt en al jouw wensen worden in de video verwerkt. Ook in deze fase is er altijd ruimte voor aanpassingen op basis van jouw feedback.

AFRONDING

Als alles naar wens is volgt de afronding van jouw animatievideo. De definitieve versie van jouw 3D animatie wordt aangeleverd in het juiste formaat en is van de beste kwaliteit. De animatievideo is klaar om gedeeld te worden!

14-doc-ok-gradient.gif
finish flag website.png

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.

3D ANIMATIE LATEN MAKEN?

bottom of page